12 augusztus 2011

Nyaralás után:

Ezt varrtam minap, megrendelésre. Géppel végigvarrtam a 4(!!!) rétegnyi talprészt, hogy összehozzam a felsőrésszel, azután még kézzel is körbeöltöttem.  Azt hiszem nagyon puha és kényelmes lett, remek hajlékony mégis rugalmas talpival, aminek bőr a külseje, így nem is csúszik. Lehet varrok egyet már felnőtt méretben is, kíváncsi vagyok mennyire kényelmes. Kisfiam tesztelte, rá még picit nagy kb. 1 cm-rel,(ez a cipő 14 cm-es talphosszúságú), de nagyon boldogot volt, hogy virág van a lábán. Miután kimostam, el kellett dugni előle :-))
És még varrtam pár manót a Meskára:


 
És varrtam még ruhát a nagylányomnak a saját terve alapján, majd mutizom, de most nagyon nehezen lehet képet feltölteni (mi van már?! valahogy semmi nem akar működni a blogon. sem),
Varrtam tarisznyát, olyan nyárias pakolós rohangálos tatyót egy blogerina kérésére- az első nem lett tökéletes, no az lett az enyém, a második egész jó, az lett az övé.
Anyósom már egész mobil a járókeretével, kevéske ellátásra szorul. 
Jön az iskola (de várom már! - csend és nyugalom - csak a kicsivel leszek itthon fél napig).
Készítem a játékfelhívásra is a nyereményt. 
 Hamarost jelentkezem újra!
 



4 megjegyzés:

  1. ááááá Ancsika ne aggódj.A blogspotnak elment az esze. Ma jöttem ide, és csak névtelenül tudtam volna kommentelni. most meg sajátfiókkal tudok. egyszóval állandóan változik. volt hogy saját magamhoz csak névtelenül tudtam kommentelni. letöltöttem a mozillát , azzal mindenhol rend van. viszont utálom, és nem is akarom megszokni. úgyhogy most futkosok az explorer, meg a mozilla között. nekem is azt mondták a lányok, hogy nyugi, majd meggyógyul!:)

    VálaszTörlés
  2. Szia ! Jó, hogy itt vagy - hiányoztál ám :D Örülök, hogy anyósod jobban van .
    A blogerrel kapcsolatban nekem is vannak bajaim, van akihez nem tudok megjegyzést hagyni, még névtelenül sem.

    VálaszTörlés
  3. Ancsika! Ez a kiscipő profi munka lett. Gyönyörűek a virágok is, aprólékosan, csodásak kidolgoztad. A cipő pedig egyenesen mesteri. Ha felteszel egyszer egy jó kis leírást, lehet, hogy én is készítek egy felnőtt méretűt. Meghoztad a kedvemet hozzá :)

    VálaszTörlés
  4. No, látom nem vagyok egyedül a blogproblémával, remek!
    Kata! Olyan szép táskát varrtál, jártam nálad minap!!
    Találsz nálam cipi leírást - igaz babaméretben - de hátha alapnak jó lesz. Jobb oldalon az oldalsávban rákatt. a piros cipős képre és voala!
    Ez ugyanaz a cipi-szabásminta, csak az orr-résznél ívesen kivágtam a bokapántbujtatót. No egyébként most varrok teljesen véletlenül egy felnőtt méretű szobatutyit, de nem lesz rajta hímzés. Ha sikerül, megosztom veled! mármint a leírást :-)

    VálaszTörlés

Gyors és egyszerű módon írhatsz ide:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...