14 március 2011

Varrtam, végre!!!

ugyan nem most, de befejeztem a hálózsákot, már a Meskán van (és nagyon jó lett pamuttal kombinálva, alig kell vasalni, sőt az el is hagyható)
lett szeme a lepkéknek :-) a lufik pedig masnit kaptak (a hozzá illő takaró kiszabva,  már csak a lepkék hiányoznak róla)
és mai termésem: mágikusan vonzanak a babacipők, mármint a varrásuk (horgolásuk is), sok-sok el.....t szabás-varrás után egy tűrhető példány - csúszásmentes műbőrke talpival :-D (még gyakorlok, aztán ilyet is lehet látni a boltomban)
És köszi Lányok a bejegyzéseket, jó megint itt lenni, hiányzott a blogvilágom (ja! a lányom vakbélműtétjéről írtam már? hát az is volt, igaz január végén, de már azt is kipipálhatjuk :-)))

4 megjegyzés:

  1. Drága Ancsika!
    Örülök, hogy újra látlak. Reméljük, hogy a tavasz beköszöntével elmúlik minden baj. Nagyon kedvesek és izlésesek a hálózsákok, a kiscipőről nem is beszélve. Sajnos nekem sem volt sok időm mostanában a varrógéphez ülni, így megértelek, amikor azt írod, hogy hiányzott. További szép hétvégét és jó egészséget kívánok Neked és a gyerekeknek is.

    VálaszTörlés
  2. Édes a kiscipő és jó a hálózsák is.Még, hogy nincs neked türelmed?......)))

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Kata! Bár kevés időm volt manapság, azért bekukkoltam néha, és nem láttalak tevékenykedni.Gondoltam is, hogy vagy beteg vagy, v. teljesen leköt a nebulók okítása :-)
    Böbi, Kedves! Köszönöm az elismerést, de szerintem ahhoz, amiket Te szoktál művelni, sokkal több türelem kell, mint egy kis cipőhöz. Na és rengeteg munka (gondolok itt az asztali futódra).

    VálaszTörlés
  4. Szia drága!:) Örülök, hogy látlak:) Remélem most már rendben lesztek:) Nálunk most dúl a náthás torokfájos hangjasincs vírus:)gdg Hálózsák nagyon cuki lett , biztos hamarosan lesz gazdája..:)

    VálaszTörlés

Gyors és egyszerű módon írhatsz ide:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...