18 március 2011

Tudnátok segíteni?

 Kedves blogtársnők! Ti, akik szintén jártok méteráru boltba, hátha megszántok, és segítetek abban, hogy az alábbi anyagra rábukkanhassak. Ezt használtam utóbbi időben az oktató kockáim oldalain, mivel az előző kedvencemet sem gyártják már. Nagyon szeretem ezeket a figurákat, és a kis vevőim is imádják. Nos, már ezt sem tudom beszerezni, a környékünkön lévő 3 méteráru üzlet egyike sem tudott segíteni, már nem kaptak a nagykerben ilyen anyagot. Viszont lehet még elfekvőben valahol az ország méteráru-rejtekeiben.
Szóval, ha valaki lát ilyet, akkor gondoljon rám, és ne csak gondoljon, hanem jelezze is felém, akár itt, akár az e-mailemen: haniko974@gmail.com. És szeretném ha e nemes illető vagy segítene felvenni a kapcsolatot az eladóval, vagy esetleg közvetve vásárolna részemre ebből az anyagból (természetesen postaköltséggel caklipakli minden költséget átutalnék, elküldenék, postáznék - részletkérdés). Két méter ebből az anyagból egy darabig kitartana.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki egyáltalán megfontolja kérésemet!

11 megjegyzés:

  1. Holnap úgyis megyek a méteráru boltba,szivesen megnézem neked!:)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon édes ez az anyag:), sajna nem láttam nálunk ilyet, pedig mindig végig sasolom mi a felhozatal..:))

    VálaszTörlés
  3. holnap elosonok szigetcsépre ott megsasolom. hétfőn pedig szigetszentmiklósra (oda amúgy is mennem kell) megnézem. hátha:)

    VálaszTörlés
  4. jaj most nézem, hogy csepelszigeti vagy:) én újfaluban lakom, előtte halásztelken előtte miklóson:)) ha mailban ellővöd a telszámodat esetleg akkor hamarabb tudnálak értesíteni esetleg, ha van valahogy anyag, Gyártelepen is van egy nagyon jó anyagos bolt. hétfőn esteleg az is belefér.

    VálaszTörlés
  5. Andicsek, drága! Jééé, kicsi a világ! Jaj, de jó, hogy van valaki a közelemben! Mármint blogkollega.
    Nos, én néztem Gyártelepen - nincs, Miklóson a körforgalomnál (Bajcsy üzletsoron), eddig ott vettem, de már nincs, a piac környékén van az az orosz méterárus csaj, rengeteg anyaggal, ő sem tud segíteni, nem kapott a nagykerben sem, ahová jár. Ő mondta, hogy esetleg az országban még valahol lehet üzletben maradék, próbáljak így keresni. A tel.számom megadom én itt is, nem titkos: 0630-345-2636, Horváth Anikó a telj. nevem. Azért még reménykedem, hátha valahol, valakinél, valaki.....:-)

    VálaszTörlés
  6. Ancsika! Voltam Csépen a méterárú boltban. 5-6 féle hasonló anyag van, de pont olyan nincs. gyártelepen az állatorvos mellett fönt is van egy üzlet, ott nézted?

    VálaszTörlés
  7. Sajnos az anyag beszerzésében nem tudok segíteni, Hollandiában élek, ellenben megköszönni szeretném a zsepitartó-leírást. Kiváló, érthető még számomra, igencsak kezdő varrógépszelidítő számára is, siker lett első olvasásra-varrásra. Blogomon is büszkélkedtem már velük, persze linkelve az elérhetőséget. www.ritavarrta.blogspot.com
    Üdv, Schwarcz Rita

    VálaszTörlés
  8. Andicsek: Nagyon drága vagy, hogy keresgélsz nekem, nagyon köszönöm! Nem tudtam, hogy az állat doki mellett is van méterárú!!! Nahát, egy újfalusitól kell megtudnom, hogy a szomszédban méteráru bolt nyílt?!Itt lakom Szigethalmon. Most várhatom a hétfőt, hogy oda is elmehessek. Köszke az infót.
    Rita:örülök, hogy hasznát veszed a leírásnak. Köszönöm, hogy belinkeltél magadnál. Még nem néztem meg, mindjárt megyek is!
    Hollandiában is ilyen hideg van? Vagy még hidegebb?

    VálaszTörlés
  9. SZIa Ancsika! voltál az anyagos boltban?

    VálaszTörlés
  10. Hello Andi!
    Nem voltam, mai programba már nem fért bele, holnap tervezem..

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Én voltam ma méteráru boltban, és nálunk van ez a sárga állatka mintás anyag.
    Ha még kell, szólj nyugodtan szívesen veszek.

    VálaszTörlés

Gyors és egyszerű módon írhatsz ide:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...