16 november 2011

kicsit el vagyok

maradva. A blogírással is. Bár őszintén szólva, már többször próbálkoztam képekkel elmesélve hétköznapjaimat, de ez a fránya picassa nem akar engem. Annyira macerás a képfeltöltés, hogy már két kép megjelenítése igazi kihívás (a lenti bejegyzésem képei 35 percbe kerültek). Rendszerint elmegy a kedvem a bejegyzésektől. De ma rászánom ezt az éjszakát, és igenis feltöltöm a képeimet!!! kipárnáztam a széket, bőven vacsiztam, elleszek! Lássuk:
számítva a kihívásra mindent összeraktam egy kalap alá! Kocka, textiltároló 3in1, cipőcske, kesztyűcske valamivel, szaloncukor....


Szerintetek ez mi?
mai vandálkodásaim ezek a bőr telefontokok.
van minden: pl. telefonlift - a szalag segítségével könnyebben megszabadíthatod rejtekéből a telód. Csipkerózsíkánál láttam, bevallom! És működik! ha nem szorítod közben magát a tokot...(tavaly valaki azt találta ki, tegyek a tok elejére valami átlátszó borítást, hogy rögvest lássa ki hívja! Nem írhatom le, mit mondtam neki....szégyellem! Na, aki meg azt akarta, hogy két tokot varrjak össze, mert neki két telefonja van?- és egyik sem céges!) Eszementek!
Elárulom: ez kérem a pártyű! olyan lankadatlan pároknak, akik a mínuszokban sem mondanak le kedvesük mancsáról. Én azért varrtam egykezest is, hogy a másik mancsuk se fagyjon le! Persze, béléssel! és igazi kézi munka, semmi varrógép :-)
Hát igen, a varrógép! Íme ifjú követőm! (még nem éri fel egészen)

és ha végzett a teregetéssel, édes a pihenés!
anyát nyomon követni pedig a papucsában lehet a legjobban!
 Azt hiszem kicsit behoztam a lemaradásomból. Idővel is jól állok, még alvásra is maradt :-)                          

3 megjegyzés:

  1. Ancsi, hát kész vagyok, még ekkorát, ez a pártyű vagy mi :DDDDD Szerintem evvel sokat kereshetnél, bizt sok szerelmetes pár sétálgat nagyhazánkban..:)))Hát már tiszta jól indul napom, köszönöm:))
    Az érdekes kérésekről pedig én is mesélhetnék..:))
    Ui: A többi varrományod is nagyon klassz lett, de most ez a pártyű viszi nálam a primet:)))

    VálaszTörlés
  2. Végre hogy itt vagy :)))) Most már ne vesszél el :) Ez a pártyű tényleg tök jó! A telefontokokat is kézzel varrtad? Nagyon szépek!Na de könnyű annak, akinek ilyen lelkes segítsége van :D

    VálaszTörlés
  3. Én is örvendek Nektek :-))
    A pártyűt még tavaly láttam valahol, akkor kereste valaki a Meskán és töltött fel egy képet arról mit is akar. Nekem most jutott eszembe.
    És ja! A telefontok csakis kézimunka! Cipőcskére nem elegendő bőrdarabokból van.

    VálaszTörlés

Gyors és egyszerű módon írhatsz ide:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...