11 február 2011

Baráti ölelést kaptam

Csipkerózsikától puszi érte! Nagyon jól esett, amit írt rólam!
Nem szól róla a fáma, hogy visszaadható-e a díj, és bár nem teszem, azért néhány szót engedjetek meg Csipkerózsika-Szilviáról: ő mindig itt van, mindig figyel, gyönyörűségeket varr, érzem, hogy jó ember, jó anya és feleség. Elsők között volt, amikor a vörösiszap-károsultaknak szerveztünk licitálást. Ő volt az első szervező. És licitált a nyakláncomra is! Remélem még egyszer élőben is találkozunk :-)
Tovább adnám a díjat: Böbillának, nagylelkűségéért, kreativitásáért, aki szereti a természetet-természetest, Ő volt az első olvasóm, sokszor biztatott, ha kellett. Köszönöm!
Itt kell lennie Hencsillinek is, akinek szintén sokat köszönhetek, miatta kaptam rá megint a horgolásra, mert az ő angyalkái inspiráltak! Róla a csupa jókedv-csupa báj jut eszembe. Mindig mosolyt csal az arcomra :-).
Szeretném még  megölelni Katát is a tűpárnájával együtt, akivel nagyon hasonlóan gondolkodunk, nagyon szép táskákat készít, egyszer biztos összefutunk!
És kedves M! Téged is szeretnélek megölelgetni szép gondolataidért, természetimádatodért, tiszta emberségedért! Ja, és gyönyörű, varázserővel bíró képeidért. ;-)
Ha lesz még blogtalálkozó - és remélem lesz idén is - akkor Veletek mindenképpen szeretnék találkozni!
Puszi és nagy ölelés!

Ha vállalkoztok rá, hogy tovább adjátok, íme a nem túl bonyolult szabályrendszer:
Linkelj be öt embert akiknek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért is gondolod úgy, hogy odaadod nekik ezt a nem is díjat, hanem inkább ölelést, vagyis talán a legjobb szó erre, hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés" -t.

6 megjegyzés:

  1. Puszám, és ölelésem még egyszer:*)Én is remélem, hogy egyszer élőben is össze futunk..:)

    VálaszTörlés
  2. Huha, máris itt vagy!? Na ugye, mondtam én :-D

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a virtuális baráti ölelést! :D Örülök,hogy újra horgolsz és ha még angyalkáim is inspiráltak... :D:D Blogtalálkozón még sosem voltam, igaz hogy még csak egy éve blogolok - remélem egyszer én is eljutok oda:)

    VálaszTörlés
  4. Ancsika, nagyon jól esik az ölelésed, érzem ám:)
    Köszönöm, köszönöm, a dicsértekkel együtt, annyira aranyos vagy!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Ancsika a virtuális baráti ölelést,nagyon jól esik. Egy nagy ölelést és puszit küldök én is.

    VálaszTörlés
  6. Drága Ancsika! Köszönöm szépen a baráti ölelést. Fogadd viszont ölelésemet. Milyen gyönyörű lett a blogod háttere :) Olyan tavaszidéző.

    VálaszTörlés

Gyors és egyszerű módon írhatsz ide:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...