10 január 2011

Előkerültem


 Zajlik nálunk az élet! Szülinapoztunk sokat. Ezt pl. K.M-nek (szülinapos 1), picurom apjának varrtam, hogy ne zacsiban hordja a számlatömbjét és a hozzá járó bélyegzőjét. Még a monogramját is ráhímeztem. Sok zseb, névjegytartó meg minden :-)

Horgoltam a kisebbik lányomnak - Lizának - sapit, jó vastag gyapjúfonalból, kapott bele bélést, mert a gyapjú szúrós ugye.

Aprócska babatalpira is horgoltam, hímzőfonalból (csak megjegyzem: a zárhoz pici "gombot" is sikerült szerkesztenem) 
hát ezt inkább nem reklámozom - annyira, ez inkább horgászkalap lett, nem tetszett, le is bontottam!

Szülinapos 2.: Kriszti 17 éves öreg nagylány, de nem komolyodik :-)
Szülinapos 3: és pindurka 1 éves lett (apával és anyával - velem - pózol, hogy már én is töltsek fel képet magunkról)


Ja, és egy kis maradék polárból egy párnácska előlapja. Csak úgy.
 Túléltük a karácsonyt, végig látogattunk mindenkit, eltelt a szilveszter, otthon pihiben. Jelenleg babacipő gyártásban tevékenykedem mindenféle anyagból, és próbálom kitalálni mivel töltsem fel a Meska boltom. 
A tökéletesen tetsző cipőn még fáradozom, elég nehéz magamtól kitalálni a megfelelő szabásmintát. De nem adom fel, és horgolom is a cipiket.
Nos, igen! Egyre vagányabb vagyok horgolás terén, de a mintákkal még mindig bajban vagyok. Lehet, hogy maradok a ráérzésrehorgolok stílusnál....

5 megjegyzés:

 1. Boldog szülinapot érintetteknek,szép lányaid vannak:) Jó sok mindent készítettél,táska és kis cipő is nagyon jó lett:)Remélem hamar rá jössz ,hogy lenne legjobb cipőcske,bár ez is nagyon édes:)

  VálaszTörlés
 2. Szép kis család (de hol a másik fele?)! És csak zárójelben: én is KM vagyok;)))
  Tetszenek a rózsaszín kisvirágok!

  VálaszTörlés
 3. Látom, nálatok is szülinapi dömping volt :D Kész horgolóművésznő lettél az ünnepek alatt - a babacipő nagyon jól sikerült és a sapi is! -Végre már látjuk a családot is ! Szépek vagytok :D

  VálaszTörlés
 4. Köszi a jókívánságokat mindenkinek!
  A család másik fele vagy fényképezett, vagy nem volt hajlandó kamera elé állni. De még elkapom őket egy közös fotóra :-) előbb-utóbb.

  VálaszTörlés
 5. Kedves Ancsika!Díjat kaptál tőlem!:)

  VálaszTörlés

Gyors és egyszerű módon írhatsz ide:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...