17 december 2010

Mire azt hinném,

hogy végre kivégeztem az utolsó megrendelést is, addigra valaki körbehízeleg, hogy "csak most", meg "úgy szeretnék egy olyan..." és "tudod, a múltkor beszéltünk róla, most eszembe jutott" - én meg nem tudok nemet mondani.
Pár nap múlva karácsony (Úristen!!!), én meg még csak pár saját célú, családomnak címzett ajándékot készítettem el. Mi annyian vagyunk, mint....23-an (na jó! én nem számítok), 22-en, a szüleink, tesóim és gyerekeink, és csak körvonalakban van meg kinek mit! Kezdek pánikolni. Ti hol tartotok? Meg van minden? Mindenkinek?
Pedig annyit varrtam mostanság, készült játszószőnyeg (hú, az jó nagy lett, alig bírtam vele), oktató kocka, hatalmas méretű szopipárna (férfiembernek! mert azon olyan kényelmes aludni), táska (olyan sógórnőmnek-készültféle, amiről lejjebb láthatsz bejegyzést), 3 kötény, egy kis babatakaró csöppke lánykának, táviránytó-tartó, ami az ülőgarnitúrára rögzíthető, (de akkor már legyen benne zseb a TV-újságnak is!). Ja, iskolába ajándék az osztálytársnőnek lányom nevében, amikor is egy naplót kellett beburkolnom rózsaszínű bolyhos anyaggal, névvel applikálva, (Jujj, anyu! és varrj rá kicsi szívecskéket is, léccci-léccci!!!). Van amit fényképeztem, van amit nem (megtekinthető a "munkáim képekben" fülre kattintva) És ez csak a teljesség igénye nélkül.
Szóval, terheimet csökkentendő: családonként csomagot osztogatok, lesz benne süti, csajsziknak mobiltartó-gyöngyvalami-neszeszerke-kütyümütyü, pasiknak hasonló férfias kivitelben. Egységesen pedig általam gyártott fenyő-ajtó-akármi díszeket kapnak. Nem fogom túlzásba vinni!
De mennem kéne varrni, kötni-horgolni-fűzni, mert még ebből sem lesz semmi! És nem varrok megrendelést, Karácsony előtt nem! és valaki nyugtasson meg, hogy nem csak én vagyok elmaradott :-) - bocs, elmaradva!

4 megjegyzés:

  1. Én is elmaradott vagyok:) Félig kész szaloncukrok, kiszabott zsepitartók (a te leírásod alapján), elvileg már elkészített ceruzatartó, gyakorlatilag persze még nem.
    Én is süticsomagot szoktam adni ajándékba. A gyümölcskenyerünk mindenkinek bejön - már szinte számítanak is rá:D Természetesen kapnak még angyalkákat, amiket szerintem 23-án készítek el, mert még a karácsonyi vásárra sem bírtam eleget készíteni, meg nálam is mindig jön valaki, hogy na még kéne kettő, de az egyik aranyszélű legyen, a másik meg csak sima, és holnapra kéne.. na, szóval én is így jártam mint te. Úgyhogy húzzunk bele:D

    VálaszTörlés
  2. Igaza van annak aki már októberben elkezdi a karácsonyi ajándék készitést. Én sem tudom, hogy sikerül-e elkészüljek mindennel amit elterveztem.
    Nyugodj meg nem csak te vagy lemaradva.

    VálaszTörlés
  3. Én is le vagyok maradva,pedig már múlt hónapban neki álltam készülődésnek.Nem bánnám ha az elkövetkezendő pár nap 48 órából állna..:)gdg

    VálaszTörlés
  4. No jól van akkor! Nem csak én izgulok, hogy mi lesz! Mindnyájatokkal egyetértek, és levontam a tanulságot: októbertől vezessük be a "mindennap48óra" reformot és már akkor húzzunk bele! Így jó lesz!
    Köszi csajok! könnyebben viselem a rohamokat, most hogy látom nem csak engem környékez a téboly :-)

    VálaszTörlés

Gyors és egyszerű módon írhatsz ide:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...