02 június 2011

Helyzetjelentés

és a helyzet az, hogy lassan két hónapja ápolom anyósomat, aki velünk szemben lakik, ezért én vagyok a közeli segítség. Egy baleset kapcsán fekvő beteg lett - se fürdőkád, se WC-használat, se főzés, se mozgás, gyakorlatilag el kell látni, mint egy babát. Kötözni kell a sebeit, ágytálazni, mosdatni, főzni-mosni rá, és még az injekciózás is!!! És erre én vagyok a legmobilabb ember - ugye, így szemben lakva :-).
Szóval kevéske az időm, megint (lesz valaha annyi, hogy a saját dolgaimmal foglalkozhassak?), de azért varrtam, hímeztem - majd mutatom valamikor.
 és még a Meskáról is megfeledkeztem, és mivel elfelejtettem befizetni a számlát, a citromailre pedig nem érkezett meg a felszólítás (a citromról nagyon megvan a véleményem :-(((), ezért a boltom is parkolóra került. Ezt mondjuk nem is bánom, úgy is változtatni szeretnék az arculatán, egy kicsit fel is kell töltenem termékkel.....majd...egyszer az is sorra kerül!
Szóval, most ez van.

5 megjegyzés:

  1. Erőt kívánok neked a feladathoz. Nem könnyű,nekem is részem volt két hosszú évig.Igaz én nem rokont ápoltam, és ketten voltak ráadásul, de borzasztó nehéz volt. És most sem könnyű....
    És nem a szükségletek ellátása a nehezebb.
    Szóval- erőt, kitartást és jókedvet kívánok.
    Üdv. Marcsi
    u.i ha csak egy kis időd is van, varrj, alkoss,örömködj- nagy segítség :)

    VálaszTörlés
  2. Hát én is csak erőt, és kitartást tudok kívánni, nehéz lehet..nem tudna valaki kicsit besegíteni? Az alkotás nagyon jó, én legalább is feltöltődöm tőle, közbe van egy kis időd, csak ügyeskedj..:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sajnálom:(((
    Csak azt tudom kívánni,amit az előttem szólók:sok erőt és kitartást!

    VálaszTörlés
  4. Ancsika! Mivel nem lakom messze Tőled ha segíteni tudok valamiben, szólj nyugodtan! (bevásárlás vagy akármi fantázia határtalan!:) 06302450439 (Andicsek körül a világ) tudod Újfalu

    VálaszTörlés
  5. Oh, köszönöm mindenkinek az együttérzést, nem is vártam reakciókat, csak le akartam írni a nyűgöm. De ez most jól jött a lelkemnek :-)
    Anyósomnak már csak egy lánya van, de ő napközben dolgozik, a többit meg inkább nagyjuk....irtózik mindentől, jobb, ha nincs itt, mert legalább nem nyafog, hogy "de gusztustalan, én ezt nem bírom".
    Andi! igazából nem tudsz segíteni, de még ki tudja? Eltettem a számod, és KÖSZÖNÖM!

    VálaszTörlés

Gyors és egyszerű módon írhatsz ide:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...