07 április 2011

megtaláltam

azt az anyagot, amit már fél évvel ezelőtt sem lehetett kapni. No nem az a sárga alapon tüneményes állatkafigurák, amit a segítségetekkel próbáltam felkutatni! Nem az! Ez az anyag annak az elődje, és már meg sem próbáltam keresni, mert több méterárus ismim is állította, hogy sajna ezt már nem gyártják.
No és akkor tegnap elmentem egy közeli méteráruba, aminek a létezéséről sem tudtam (de hála Andicseknek!) és a zsúfolt polcok mélyén ráleltem a kedvencemre!!! Majom nem örül úgy a farkának, mint én ennek az anyagnak :-)))
Fel is tankoltam belőle rendesen, mert itt is csak véletlenségből maradt, olyan elfekfő-féle, úgysemkell senkinek, és nemislátjasenki anyag. Szóval van miből megint oktató-kockát gyártanom, és megrendelés is van, haleluja!

7 megjegyzés:

  1. De jó ez az anyag!! Nem tudod, maradt még vajon belőle? 1m-ert vennél nekem ha szépen megkérlek?:))

    VálaszTörlés
  2. Jaj de örülök! de komolyan:) bár nekem a másik anyag jobban tetszett, de hát ízlések és..... ugye:)) én most táskavarrásba bonyolódtam, meg apró fecnikből kellene mobiltokot, vagy valami hasonló szötyőket varrni húsvéti vásárra.

    VálaszTörlés
  3. Ilyen anyagom nekem is van,tavaly nyáron vettem Vaterán "csigabi" nevű eladótól.Érdemes nála is szétnézni,mert nagyon sok szép(gyerekmintás) pamutvászon anyaga van,szerintem jó áron.Talán még a telefonszámát is elő tudom kaparni,ha érdekel valakit.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Persze Szilvi, ha nem maradt, adok az enyémből, vettem bőven. Küldj egy címet e-mailben, mert nem tudom hová tettelek (mármint a címed). 900 Ft volt métere, jöhet?
    Andi! én is jobban az másikat, de itt sem volt olyan, ezzel kell beérnem, de ez is tündéri a kockán!
    Hol lesz a vásár??? a táskát ne felejtsd el megosztani velünk....
    Borga! Ohhh, hát én imádom Csigabit, szoktam nála vásárolni, meg RávaiPeti-Évánál is, de ők sem tudtak segíteni, már nem tudnak ilyen anyagot beszerezni. És tényleg nagyon jó az ár, csakhát a postaköltség...De most ez az új - nekem új - méteráru bolt nagyon szupi, eléggé kiesik, de hetente egyszer eltekerhetek odáig :-)))

    VálaszTörlés
  5. Ancsika! a vásár itt lesz nálunk, Ujfluch, A gyerekek kreálmányait és néhány gyermeklelkű anyuka alkotásait "dobjuk piacra". némileg támogatva az iskola költségvetését. ja és az a bolt legalább 2 éve ott van.:)

    VálaszTörlés
  6. Óh,akkor nem mondtam semmi újat:)

    VálaszTörlés
  7. Andicsek! Ezek szerint már két éve nem jártam arra? Ha átmegyek a Hév-átjárón, mindig Miklós felé kanyarodok, talán ezért sosem vettem észre az üzletet (vicces egyébként, itt van nem olyan messze, egy jó kis bringatúra :-))
    Borga! Azért ne fogd vissza magad, minden ötletnek örülök, megnéztem Csigabit, mert már régen láttam az árukészletét, egy csomó új dolog van nála!

    VálaszTörlés

Gyors és egyszerű módon írhatsz ide:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...