05 október 2010

Rettenetes a hangulatom

Ami történik mostanság, ez a sárlavina....Még a tavaszi árvizet sem heverték ki az elszenvedői, sokuknak még mindig nincs tető a fejük felett. Most meg ez! Azok a szegények, a pici gyerekek. Rossz rágondolni, mit élnek át....brrrrrr.
Ehhez még társul, hogy holnap jön az állatorvos, hogy elaltassa Turi kutyát, aki 10 éves német juhász és daganata van. Nem lehet rajta segíteni, de nem szenvedhet tovább. Két hete még azt hittem csak azért sántikál, mert megint izgágáskodott. A daganat elhatalmasodott a csontjaiban, ezért sántult le. Lázas is már. Jajj, úgy utálom a holnapot!!! Nem akarok ott lenni, bár sose lenne holnap. Persze, jobb lesz neki és ne legyek önző, de akkor se!!!NE NE NE!
Nem panaszkodtam senkinek itthon, nem kell, hogy a gyerekek lássák a pánikomat, ezért leírom mindenkinek, hátha könnyebb lesz a teher. Majd.
Azt már le se kéne írnom, hogy a cserebere oldal kapcsán milyen csalódás, hogy lassan egy hónapja, hogy a kedves átvette az ajánlottként feladott csomagot, de tőle nem kaptam semmit, az e-mailekre sem válaszol. Az oldalán az írta, hogy beteg, most nem fog válaszolgatni senkinek. De bejegyzéseket írogat, játékokra jelentkezik. Tudtam volna mire költeni azt a több mint két ezer forintot, ami a postaköltség volt(külföldre), de legyen vele boldog. Csak az bánt, hogy nem válaszol, semmibe vesz.
Nem mondhatom, hogy holnapra jobb lesz a kedvem. Jajjjj, holnap....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gyors és egyszerű módon írhatsz ide:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...